neděle 14. prosince 2008

Konecne do vesnic...

Zdravime vsechny a dekujeme moc za ohlasy.
Zitra odjizdime konecne do vesnic. Projekt jsme trochu zmenili, takze nakonec namisto puvodne zamyslenych 4-5ti navstivime vsech 14 skol, ktere jsou podporovany organizaci DCWC a Namaste Nepal. Behem 6ti tydnu chceme zmonitorovat situaci ve skolach a vesnicich a pripravit podklady pro nasledne pusobeni pripadnych dalsich dobrovolniku. Zaroven na zaver vyzkousime nas puvodni projekt v jedne ze skol. Za tu dobu, co jsme v Nepalu, jsme zjistili, ze projekt, ktery jsme puvodne planovali, by drtiva vetsina skol vubec nezvladla kvuli velmi spatnym znalostem anglictiny nejen na strane deti, ale take na strane ucitelu.
Kouzelny sud s vecmi od vas samozrejme do vesnic dovezeme a rozdame. Navic by se podle vseho mela v lednu rozjet stavba nemocnice presne v miste, kde zrovna budeme. Uvidime, jestli budeme moct nejak pomoci.
Snad nakonec bude nase mise i po vsech zmenach uspesna. Drzte nam palce...

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Grrrrrrrrrreat blog!!!

Don't let the recession get you down. When was the last time you looked at government grants? With the bailout, there is more money than ever. Don't miss out.

******************************
My Award Winning Grant Blog
*****************************

harmex řekl(a)...

Drzime vam palce a zejtra jedem za vama...takze: drzte nam palce ;-)ntrum

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Nepálci! Nevíme, jestli jste tam v dáli postřehli, že jsou vánoce. Ale chceme vám popřát ať jsou šťastné a veselé. Ať se vám tam daří všechny projekty a nashledanou v novém roce..SOMI

Anonymní řekl(a)...

Ahoj všem statečným a úžasným.. Teda chlape, Kosťo, já zírám, vy jste fakt úplně nejvíc nejlepší.. Potkala jsem na Štědrý den v Livingstonu Hanziho a od té doby sedím na tomhle blogu a lapám po dechu.. Jdu se prokousat všema článkama a fotkama, obdivovat a závidět.. Držim vám palce, moc moc pusy pro štěstí posílá teta Láďa:)